انتخاب واحد ورودی های جدید (ورودی۹۸)

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۳۲۷ اخبار

ضمن تبریک به کلیه دانشجویان عزیز ورودی 98 رشته های بهداشت و مهندسی پزشکی به اطلاع می رسانیم:

1- زمان شروع کلاس های ورودی 98 از روز شنبه 6 مهر می باشد.

2- انتخاب واحد دانشجویان مهندسی بهداشت محیط و مهندسی بهداشت حرفه ای روز سه شنبه 2 مهر می باشد.

3- انتخاب واحد دانشجویان بهداشت خانواده- بهداشت مبارزه با بیماری ها روز سه شنبه 2 مهر می باشد.

**دانشجویان بهداشت خانواده- بهداشت مبارزه با بیماری ها پس از رتبه بندی بر اساس تراز قبولی به دو گروه مهر و بهمن تقسیم می شوند. دانشجویانی که گروه مهر باشند می بایست انتخاب واحد نمایند.

4-  انتخاب واحد دانشجویان مهندسی پزشکی روز چهارشنبه 3 مهر می باشد. دانشجویان پس از رتبه بندی بر اساس تراز قبولی به دو گروه مهر و بهمن تقسیم می شوند. دانشجویانی که گروه مهر باشند می بایست انتخاب واحد نمایند.

5- انتخاب واحد دانشجویان بهداشت عمومی روز پنجشنبه 4 مهر می باشد.

6- دانشجویانی که وضعیت آنان پس از ورود به پورتال عادی باشد "گروه مهر" بوده و اگر مرخصی درج شده باشد "گروه بهمن" هستند.

7- انتخاب واحد به صورت اینترنتی بوده و دانشجویان با توجه به نام کاربری و رمز عبور می توانند وارد پورتال خود شوند.

8- شرکت دانشجویان گروه مهر و بهمن ورودی 98 در مراسم معارفه روز 17 مهر الزامی است.

لینک ورود به سیستم انتخاب واحد: