اطلاعیه مهم برای دانشجویان مهندسی پزشکی ورودی ۹۸

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۲۰:۵۹ کد : ۱۴۱۸ اخبار

به اطلاع کلیه دانشجویان مهندسی پزشکی ورودی ۹۸ می رساند:

کلیه کلاس های روز یکشنبه و پنج شنبه ترم جاری رشته مهندسی پزشکی ورودی ۹۸ در کلاس های آموزشی بیمارستان فرهیختگان برگزار می شود.

نکات مهم:

۱-شماره کلاس های مربوط به روز یکشنبه در پرتال شما عزیزان ثبت شده است. شماره کلاس های روز پنج شنبه نیز در روزهای آتی ثبت می شود.

۲- کلاس ۰۱ و ۰۲ مربوط به طبقه همفک و کلاس های ۳، ۴ و ۵ نیز به ترتیب به طبقات سوم، چهارم و پنجم اختصاص دارد. *اگر در پرتال شما شماره کلاس ۳ و محل بلوک۱ علوم و تحقیقات درج شده است، منظور طبقه سوم بیمارستان فرهیختگان است.*

۳- لطفا با توجه به اینکه کلاس های آموزشی بیمارستان فرهیختگان نوساز می باشد، به نحو شایسته نگهداری و استفاده شود.

۴- جهت اطلاعات ببیشتر در مورد زمان و مکان برگزاری کلاس ها، می توانید از مسئولین کلاس ها در طبقه همفک (سرکار خانم ها نصیری و گلشنی) راهنمایی بگیرید.

۵- بیمارستان فرهیختگان، بالاتر از میدان دانشگاه و روبروی ساختمان های سازمان مرکزی علوم و تحقیقات واقع شده است.

۶- حتما جهت ورود، پرینت انتخاب واحد و کارت دانشجویی موقت را به همراه داشته باشید.

سایر دانشجویان (ورودی ۹۷ به قبل) هم توجه فرمایند در صورتیکه شماره کلاسی از دروس شما مطابق شماره های بالا باشد، آن کلاس ها نیز در کلاس های آموزشی بیمارستان فرهیختگان برگزار می شود.