وضعیت کلاس های روز دوشنبه ۲۷ آبان (آخرین اخبار کلاس را به صورت لحظه ای در این قسمت مشاهده کنید)

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۳ کد : ۱۵۱۸ اخبار

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:

تاکنون خبری مبنی بر تعطیلی کلاس های بلوک1 در روز دوشنبه 27 آبان اعلام نشده است، به محض اطلاع خبر دقیق از این طریق اطلاع رسانی می شود.

با توجه به اطلاع رسانی برخی اساتید، کلاس های زیر تشکیل نمی شود:

1- کلیه کلاس های آزمایشگاه الکترونیک آقای مهندس مدرسی عاصم فردا دوشنبه تشکیل نمی شود.

2- کلیه کلاس های فناوری اطلاعات پزشکی1/ انفورماتیک پزشکی1 و فرایند سیستم های اطلاعات بیمارستانی خانم دکتر درخشان فر فردا دوشنبه تشکیل نمی شود.

3- کلیه کلاس آقای دکتر مورالس فردا دوشنبه تشکیل نخواهد شد.

4- کلیه کلاس های خانم دکتر بهرامیان فردا دوشنبه تشکیل نخواهد شد. لازم به ذکر است امتحان میان ترم دروس استاتیک و سنسور دوشنبه هفته آینده در ساعت کلاس برگزار خواهد شد. جلسه جبرانی هفته آینده در کلاس هماهنگ خواهد شد.

5- کلیه کلاس های خانم دکتر وطنی دوشنبه تشکیل نخواهد شد.

6- کلیه کلاس های محاسبات عددی خانم‌ دکتر پیری امروز دوشنبه برگزار نمی شود.

7- کلاس مبانی برق، الکترونیک و دیجیتال دکتر فرقانی امروز دوشنبه تشکیل نمی شود.

سایر اساتید تاکنون خبری مبنی بر عدم برگزاری کلاس های خود در روز دوشنبه اعلام نکرده اند