اطلاعیه امتحانات و دروس عملی (۱)

۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۰:۵۸ کد : ۲۱۱۱ اخبار

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:
امتحانات دروس نظری دانشجویان گروه مهندسی پزشکی از ۲۴ خرداد لغایت ۱۱ تیر و امتحانات دروس نظری گروهای مختلف بهداشت (به غیر از دروس عمومی و معاف) از ۴ مرداد لغایت ۲۲ مرداد خواهد بود.
تا این لحظه امتحانات دروس غیر عمومی و معارف به صورت حضوری برگزار خواهد شد. بدیهی است دانشگاه جهت برگزاری غیرحضوری دروس غیر عمومی و معارف تابع بخشنامه رسمی سازمان مرکزی و ستاد مقابله با کرونا‌ خواهد بود.
در خصوص نحوه برگزاری دروس عمومی و معارف کلیه دانشجویان دانشکده، مدیر‌محترمه گروه مربوطه اطلاع رسانی لازم و دقیق را خواهند کرد. تاریخ امتحانات این دروس در پرتال دانشجویان ثبت شده است.

کلاس های عملی دانشجویان مهندسی پزشکی از ۱۴ تیرماه لغایت ۲۹ مردادماه خواهد بود. کلاس های عملی دانشجویان‌گروه های مختلف بهداشت از ۱۷ خردادماه لغایت ۳۱ تیرماه برگزار خواهد شد.