ادامه برگزاری دروس عملی،کارگاهی، آزمایشگاهی، کارآموزی و کارورزی

۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۳۷ کد : ۲۱۷۱ اخبار

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند:

عطف به ابلاغیه معاونت محترم علوم پزشکی 1567/86 مورخه 11/03/99 در خصوص بازگشایی دانشگاه ها، بخشنامه 1207/10/ص/99 مورخه 31/01/99 دانشگاه آزاد اسلامی و شیوه نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر الزامات سلامت محیط کار و دانشگاه ها و مراکز آموزشی و تحقیقاتی، برگزاری دروس عملی،کارگاهی، آزمایشگاهی، کارآموزی و کارورزی (رشته گروه های پزشکی و غیر پزشکی) ضمن رعایت مفاد بخشنامه های مذکور و منطبق با آن آغاز و ادامه می‌یابد که این مهم در راستای حفظ کیفیت آموزشی و افزایش بهره وری دانشجویان در ترم جاری می‌باشد. لازم به ذکر است ارزیابی استاد از دروس عملی،کارگاهی، آزمایشگاهی، کارآموزی و کارورزی مطابق با کوریکولوم های آموزشی هر درس می‌باشد. بدیهی است این دانشگاه تابع سیاست ها و بخشنامه های دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد.