ارسال پاسخ سوال امتحانی در مواقع اضطرار (در بازه امتحان)

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۲۱۲ اخبار

دانشجویان عزیز توجه نمایند:                        برای ثبت درخواست اینجا کلیک کنید.

مستندات (پاسخ امتحان و اسکرین شات مشکلی که با آن مواجه شدید) باید به ایمیل استاد ارسال شود. (این موضوع فقط در زمانی است که با مشکل مواجه شدید و در حالت عادی پاسخ فقط در سامانه ارسال شود) . پاسخ ها با صلاحدید استاد به سه حالت می تواند طراحی شود.

یا باید آپلود شود، یا در کادر به صورت تشریحی نوشته شود و یا به صورت تستی است که باید گزینه مورد نظر ثبت شود.

توجه کنید فقط در حالت تستی اگر استاد تمایل به نمایش نمره نهایی شما داشته باشد نمره نشان داه می شود و در حالت های دیگر اگر پاسخ آپلود یا تشریحی باشد، چون پاسخ واحدی ندارد و هر دانشجویی ممکن است یک جوابی دهد نمره نهایی مشخص نیست، حتی ممکن است نمره صفر نشان داده شود که اصلا اهمیتی ندارد و باید  پاسخ به صورت دستی توسط استاد صحیح شود و بعد نمره در پرتال شما ثبت شود.

جهت یکپارچگی درخواست های شما عزیزان، "فقط در صورتیکه با قطعی سامانه یا مشکلی در حین یا پایان آزمون مواجه شدید" می توانید از طریق لینک زیر نیز پاسخ امتحان و اسکرین‌شان مشکل ایجاد شده را ارسال کنید و قبض خود را نزد خود نگه دارید تا اگر استاد نیاز به تایید از طرف دانشکده داشته باشد در بایگانی ما نیز موجود باشد.

بنابراین مجددا تاکید می شود اولویت اول ثبت و ارسال پاسخ از طریق سامانهمجازی امتحان  است. در صورت بروز مشکل در ارسال از طریق سامانه، می بایست پاسخ سوالات همراه با مستندات مشکل ایجاد شده، در بازه امتحان به ایمیل استاد ارسال شود.

جهت بایگانی قانونی هم می توانید علاوه بر ایمیل استاد از طریق لینک زیر نیز پاسخ را ارسال فرمایید.

امیدوارم پاسخ ها از طریق سامانه درج شود تا زحمت ارسال مجدد به استاد و دانشکده را نداشته باشید

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای کلیه دانشجویان عزیز

برای ثبت درخواست اینجا کلیک کنید.