اطلاعیه ویژه مورخ ۹۷/۷/۱۹

۱۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۵ کد : ۳۱۹ اخبار

قابل توجه دانشجویان گرامی دانشکده بهداشت، مهندسی پزشکی و روانشناسی در تمام ترم ها، رشته ها و مقاطع تحصیلی

از تاریخ ۹۷/۷/۲۱

گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی (دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد):

کلاس های این عزیزان طی روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هر هفته در ساختمان موسیوند برگزار خواهد شد.

آدرس: خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، خیابان موسیوند، تقاطع خیابان کریمی، دانشکده علوم و فناوریهای نوین

گروه روانشناسی:

۱- کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی به آدرس ساختمان موسیوند مراجعه نمایند.

۲- کلیه دانشجویان رشته کارشناسی روانشناسی از ورودی مهر ۹۶ به قبل (۹۳، ۹۴، ۹۵ و مهر ۹۶) به ساختمان موسیوند مراجعه نمایند.

۳- کلیه کلاس های دانشجویان رشته رواشناسی (کارشناسی) ورودی بهمن ۹۶، مهر ۹۷ در ساختمان بلوک ۱ واحد علوم و تحقیقات (پونک) برگزار خواهد شد.

گروه مهندسی پزشکی:

۴- تمام کلاس های دانشجویان رشته مهندسی پزشکی در تمامی ورودی ها (از سال ۹۷ به قبل) در ساختمان بلوک ۱ واحد علوم و تحقیقات (پونک) برگزار خواهد شد.

گروه بهداشت:

۵- تمام کلاس های دانشجویان رشته های بهداشت (محیط، حرفه ای، عمومی، مبارزه با بیماریها و بهداشت خانواده) در ساختمان بلوک ۱ واحد علوم و تحقیقات (پونک) برگزار خواهد شد.

دروس عملی:

کلاس های تربیت بدنی۱ و ۲ برای دانشجویان ترم های اول و دوم رشته های مهندسی پزشکی و روانشناسی در زرگنده طبق برنامه برگزار خواهد شد.

کلاس های آزمایشگاه فیزیولوژی و آزمایشگاه فیزیک۱ مهندسی پزشکی در زرگنده برگزار خواهد شد.

محل برگزاری کلاس تربیت بدنی سایر رشته و ترم ها در ساختمان بلوک ۱ واحد علوم و تحقیقات (پونک) خواهد بود.

زمان برگزاری کلاس های آزمایشگاه مهندسی پزشکی متعاقبا اعلام می شود.

جدول کلاس ها، زمان برگزاری و شماره کلاس های جدید متعاقبا در سایت اعلام می شود.