برگزاری جلسه کمیته مشورتی-دانشجویی

۲۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۳ کد : ۷۹۰ اخبار

جلسه کمیته مشورتی-دانشجویی روز چهارشنبه 97/11/24 ساعت 16:00 با هدف انتخاب اعضای جدید و بررسی مسائل آموزشی دانشجویان و ارائه راهکارهایی جهت افزایش کیفیت علمی و برقراری عدالت آموزشی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور نمایندگان و رتبه های برتر تشکیل شد، ابتدا آقای دکتر کریمی مدیر دفتر توسعه آموزش (EDO) دانشکده ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور مسئولانه دانشجویان در این جلسه به بیان وظایف کمیته مشورتی-دانشجویی و نقش مهم  اعضای این کمیته جهت انتقال مشکلات، انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در حیطه های مختلف آموزشی دانشکده پرداختند.

در ادامه جلسه با توجه به موضوع بحث در خصوص افزایش کیفیت علمی، دانشجویان به بیان تجارب خود در خصوص مشاهده نواقص و نقاط ضعف و قوت در کلاس های درس و مقایسه روش های تدریس اساتید مخنتلف و تاثیرگذاری آن ها پرداختند.

در این جلسه مقرر شد مشکلات و چالش های بیان شده توسط مسئول کمیته مشورتی-دانشجویی بررسی و مورد پیگیری قرار گیرد و در جلسه آینده گزارشی از فعالیت های صورت گرفته ارائه شود.

همچنین لزوم ارائه طرح درس توسط اساتید و وآپلود در سایت دانشکده و نیز برگزاری امتحان هماهنگ در دروس مشترک که اساتید مختلف با روند یکسان تدریس نمی نمایند راهکارهایی بود که جهت افزایش کیفیت علمی-آموزشی و برقراری عدالت آموزشی توسط حاضرین در جلسه مطرح و تصویب شد.

در پایان این جلسه سه ساعته، طبق رای گیری از اعضای کمیته، خانم پری چهر نجاری و آقای امیر ترابی به عنوان دبیران کمیته مشورتی-دانشجویی انتخاب شدند.