اطلاعیه آموزشی مهم

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۷ کد : ۸۰۱ اخبار

به اطلاع کلیه دانشجویان دانشکده بهداشت و مهندسی پزشکی می رساند:

1- دانشجویان متقاضی 24 واحد، لطفا قبل از مراجعه به آموزش جهت ارائه درخواست خود لطفا معدل خود را محاسبه و درصورتیکه معدل آنان با تعداد واحد موثر 15 بالای 17 می باشد به آموزش مراجعه کنند. دانشجویانی که با تعداد واحدهای پاس شده زیر 15 دارای معدل بالای 17 می باشند نمی توانند 24 واحد اخذ نمایند.

2- دانشجویانی که دارای معدل زیر 12 می باشند حداکثر می تواندد 14 واحد اخذ نمایند. درصورتیکه بیش از 14 واحد اخذ نمایند پس از پایان حذف و اضافه واحدهای مازاد آنان حذف شده و شهریه واحدهای مازاد استرداد نمی شود. لطفا دقت فرمایید.

3- کسانی که پیش نیاز دروس را رعایت نفرمایند، پس از پایان حذف و اضافه واحدهای آنان حذف شده و شهریه واحدهای غیرمجازاسترداد نمی شود. لطفا دقت فرمایید.

4- دانشجویان توجه فرمایند درس دانش خانواده جزء دروس گروه معارف بوده و در هر ترم می توانند یک درس از گروه معارف اخذ نمایند.

5- دانشجویانی که دوبار متوالی درسی را پاس نکرده باشند، مجددا باید واحد پیش نیاز را اخذ نمایند. به طور مثال اگر دانشجویی ریاضی1 را دو بار متوالی اخذ نموده و ریاضی 2 را پاس کرده باشند می بایست بازهم درس ریاضی 1 را اخذ نمایند.